Справжній борщ повинен бути яскраво-червоного кольору. А на додаток до нього краще всього подавати соління.
Покроковий рецепт
Для того, щоб борщ приготувався швидше, треба заздалегідь відварити свинину.
Необхідно підготувати овочі. Капусту нашаткувати, моркву і буряк натерти на тертці.
У каструлю додати соняшникову олію, нагріти , додати туди цибулю. Трохи обсмаживши цибулю, додати до нього буряк з морквою. Загасити.
Потім додати капусту і картоплю. Все перемішати, знову трохи загасити без води.
Далі потрібно додати до овочами подрібнене м’ясо і м’ясний бульйон. Залишити варитися 30 хвилин, потім додати сіль, перець і лавровий лист. Ще 10 хвилин і борщ готовий до подачі! Приємного апетиту!