Чахохбілі з курки

Чахохбілі з курки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чахохбілі – це одна з родзинок грузинської кухні. Шматочки курки просочуються ароматною і пікантною заправкою, всі смаки відмінно поєднуються один з одним. Весь смак страви полягає в ароматній підливці, спеції і трави – хмелі-сунелі, гострий перець, паприка, кінза петрушка. За бажанням, в готову страву можна додати подрібнену зелень базиліка. Для чахохбілі краще всього брати жирну частину курки – стегна і гомілки, адже страва має бути наваристим і ситним. Рецептів чахохбілі багато – у кожному регіоні країни його готують по-своєму. Але як не готуй це блюдо – воно завжди виходить дуже смачним. Таке грузинське ласощі можна подавати на вечерю з картопляним гарніром, гарячими коржами з бринзою і сливовим ткемалі.

Покроковий рецепт