Червоний борщ з пампушками

Червоний борщ з пампушками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наваристий, пряний і насичений борщ з пампушками. Це ситне і дуже поживне перше блюдо точно буде до смаку любителям наваристих супів і борщів. Такий борщ можна готувати з будь-яким м’ясом – від курки до свинини, головне, щоб м’ясо було на кістки і не було пісним. Добре підійдуть свинячі реберця, жирні частини свинини, задня частина спинки курки або ж курячі стегна. Баранячі реберця або яловичина на кістках також буде хороша. Для більш пряного смаку можна додати ягоди ялівцю, паприку і чилі.

Ну і який же борщ без справжніх пухких пампушок з ароматною часниковою заправкою? Пампушки за цим рецептом виходять пишними, великими і дуже м’якими. Випічка добре піднімається і готується дуже швидко. Часникова заправка з додаванням зелені або зеленого лука стане відмінним додаванням до пампушкам, так і до самого борщу.

Покуштуйте цей чудовий дует українського борщу з пампушками на обід і відчуєте весь смак, аромат і прянощі перших страв з ароматною випічкою!

Покроковий рецепт