Десерт з фламбированных абрикосів з морозивом

Десерт з фламбированных абрикосів з морозивом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Кориця – 1/2 ч. л.
Цукор – 3 ст. л.
Вершкове масло – 30 г
Сік апельсиновий – сік 1/2 апельсина
Абрикоси – 3-4 шт
Лікер – 50 мл (міцністю не менше 40 %)
Морозиво – 4 6ольших ложки

Як приготувати Десерт з фламбированных абрикосів з морозивом

Знову фламбироанные фрукти :-), сезон…
На цей раз абрикоси з морозивом. Дуже смачно! Пригощайтеся!

Покроковий рецепт

Абрикоси помити, розрізати навпіл, видалити кісточку. Вичавити сік з апельсина, відкласти в сторону.

Корицю, цукор і масло підігріти на слабкому вогні.

Через 30 секунд (після повного танення масла), додати сік половини апельсина.

Після того як суміш закипить, опустити половинки абрикосів. Готувати по 1 хвилині з кожної сторони.

Абрикоси полити лікером і підпалити. Коли полум’я згасне, вимкнути вогонь і остудити фламбовані фрукти.

Абрикоси укласти на дно келиха. Зверху викласти по 2 кульки морозива. Прикрасити десерт цедрою апельсина (лайма) і злегка присипати корицею.
Насолоджуйтесь!