
Інгредієнти
| Кориця – 1/2 ч. л. | |
| Цукор – 3 ст. л. | |
| Вершкове масло – 30 г | |
| Сік апельсиновий – сік 1/2 апельсина | |
| Абрикоси – 3-4 шт | |
| Лікер – 50 мл (міцністю не менше 40 %) | |
| Морозиво – 4 6ольших ложки |
Як приготувати Десерт з фламбированных абрикосів з морозивом
Знову фламбироанные фрукти :-), сезон…
На цей раз абрикоси з морозивом. Дуже смачно! Пригощайтеся!
Покроковий рецепт

Абрикоси помити, розрізати навпіл, видалити кісточку. Вичавити сік з апельсина, відкласти в сторону.

Корицю, цукор і масло підігріти на слабкому вогні.

Через 30 секунд (після повного танення масла), додати сік половини апельсина.

Після того як суміш закипить, опустити половинки абрикосів. Готувати по 1 хвилині з кожної сторони.

Абрикоси полити лікером і підпалити. Коли полум’я згасне, вимкнути вогонь і остудити фламбовані фрукти.

Абрикоси укласти на дно келиха. Зверху викласти по 2 кульки морозива. Прикрасити десерт цедрою апельсина (лайма) і злегка присипати корицею.
Насолоджуйтесь!
