Всі інші інгредієнти стандартні: капуста, картопля, морква, цибуля, буряк, томат…
Інгредієнти
М’ясо індички – 400 р. | |
Картопля – 5-6 шт. | |
Капуста – 300 р. | |
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка | |
Морква – 1 велика шт. | |
Буряк – 1 шт. середня | |
Давровый лист – 3-4 шт. | |
Перець горошок – 3-4 шт. | |
Гвоздика – 2-3 шт. | |
Сіль – За смаком |
М’ясний інгредієнт – індичка, дієтичне м’ясо, тому і дієтичний борщ. Для тих, хто стежить за фігурою і любить смачно поїсти!
Покроковий рецепт
Медальйони індички занурюємо в каструлю з водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Не забуваємо зняти піну, яка утворюється при закипанні. Додаємо сіль, перець горошок, лавровий лист і гвоздику. Варимо хвилин 40.
Дві картоплини кладемо в каструлю з м’ясом.
Цибулю ріжемо, моркву, буряк тремо на тертці, обсмажуємо на сковороді з маслом. Додаємо капусту, томат і часник. Обсмажуємо все ще, добре перемішуємо.
Дістаємо м’ясо, подрібнюємо. Залишився картоплю ріжемо на дрібні кубики і все занурюємо в каструлю. Варимо до готовності картоплі.
Додаємо зажарку. Дві цілі картоплини, які варилися з м’ясом, виймаємо ложкою, виделкою робимо з них пюре і занурюємо назад.
Варимо ще хвилин 20 на повільному вогні під кришкою. Вимикаємо. Можна розливати по тарілках і подавати!
Приємного апетиту!