Філе оселедця, смажене на сковороді

Філе оселедця, смажене на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для приготування смаженого філе оселедця.


У блендері злегка розтерти чорний кмин, коріандр і кардамон.

Окремо змішати куркуму, мелений імбир, приправу для риби, перець чорний мелений і кумін.


Потім з’єднати всі спеції і сіль.

Філе оселедця промити, обсушити. Видавити сік лимона на філе і обсипати філе спеціями. Замаринувати його в спеціях на 30 хвилин.

Обваляти замариноване філе оселедця в борошні і обсмажити з двох сторін на сковороді з розігрітим рослинним маслом.



Блюдо готове. Подавати можна з рисом, картоплею, овочами. Приємного апетиту!