Відмінний французький сендвіч з сніданку з шматочками курчати або курочки, тушкованими у вині
Інгредієнти
смаженого курчати – 200 грам | |
оливкової олії – 2 ложки | |
спеції – за смаком | |
цибулина – 1/2 головки | |
червоного вина, 50 мл | |
яловичого бульйону – 200 мл | |
лавровий лист – 1 шт. | |
булочки або хліб для сендвічів – кілька | |
топленого масла – 30 грам | |
сир – 6 скибочок |
Відчути себе у Парижі дуже просто з нашим стравою. Трохи часу і у вас повноцінний сніданок на столі.
Покроковий рецепт
1. Курчати наріжте шматочками і відправте в сотейник. Додайте спеції і рубаний лук. Влийте бульйон і варіть протягом півгодини.
2. В окремій сковороді розтопіть масло і додайте спеції. Влийте вино і тримайте на вогні протягом двадцяти хвилин.
3. Залишилася масу, вилийте до курчаті. Додайте лавровий лист і готуйте три хвилини.
4. Булки або хліб для сендвічів розігрійте на грилі і розріжте на дві частини. Викладіть шматочки курчати і скибочку сиру. Відправте на гриль, щоб сир розплавився.