Гороховий суп зі свининою

Гороховий суп зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам подобаються страви з гороху, то обов’язково зваріть з цієї крупи суп. Гороховий суп різноманітить ваше обіднє меню. Суп, зварений за нашим рецептом, виходить наваристим, з насиченим смаком.

Інгредієнти

Свинина – 300 гр
Вода – 2,5 л
Горох – 100 гр
Морква – 1 шт.
Цибуля – 0,5-1 шт.
Масло рослинне – 3 ст. ложки
Картопля – 2-3 шт.
Сіль і спеції – за смаком
Зелень – за бажанням

Як приготувати Гороховий суп зі свининою

Наш гороховий суп ми будемо варити, використовуючи свинину. Можна взяти м’якоть або м’ясо на кості. Перед варінням рекомендується замочити горох в холодній воді, щоб помітно скоротити варіння супу. Крім м’яса і гороху нам знадобляться картопляні бульби, овочі для пасерування (морква і цибуля), рослинна олія, спеції, зелень (можна будь-яку: свіжу, сушену, заморожену).

Покроковий рецепт

Отже, м’ясний бульйон для горохового супу готовий. Витягаємо свинину з каструлі, сам бульйон присаливаем за смаком. Відправляємо в бульйон заздалегідь замочений горох. Варимо до напівготовності.

Бульби очищаємо, нарізаємо їх для горохового супу брусочками. У каструлю викладаємо картопляну нарізку для подальшої варіння.

Подрібнюємо моркву і цибулю.

На сковороді підігріваємо олію. Викладаємо подрібнену моркву і цибулю для пасерування на сковороду. Коли овочі стануть м’якими, відправляємо їх у каструлю в гороховий суп.

Продовжуємо варити суп, додаємо в нього нарізане м’ясо.

Готовий гороховий суп зі свининою подаємо зі свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!