Гуляш із курячої грудки з підливою

Гуляш із курячої грудки з підливою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячу грудку без кістки перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо невеликими порційними шматочками. У сковороду вливаємо олію, прогріваємо його, а потім перекладаємо в нього шматочки курячої грудки.

Періодично перемішуючи, підсмажуємо курячі шматочки хвилин 5-7. В процесі шматочки курячої грудки солимо за смаком і трохи перчимо.

Паралельно подрібнюємо моркву на тертці, а цибулю рубаємо. Овочеву нарізку викладаємо на сковороду. Продовжуємо мучити інгредієнти разом ще хвилин 10.

Тепер викладаємо на сковороду до інгредієнтів томатний соус і борошно в заявленому кількості.

Вливаємо кип’ячену воду, інгредієнти перемішуємо. За необхідності досолює. Тушкуємо гуляш із курячої грудки з півгодини.

В кінці гуляш курячий присипаємо нарізаним свіжим кропом.

Подавати гуляш із курячої грудки можна з улюбленим гарніром, наприклад, з макаронами. Всім приємного апетиту!