Курячу грудку без кістки перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо невеликими порційними шматочками. У сковороду вливаємо олію, прогріваємо його, а потім перекладаємо в нього шматочки курячої грудки.
Періодично перемішуючи, підсмажуємо курячі шматочки хвилин 5-7. В процесі шматочки курячої грудки солимо за смаком і трохи перчимо.
Паралельно подрібнюємо моркву на тертці, а цибулю рубаємо. Овочеву нарізку викладаємо на сковороду. Продовжуємо мучити інгредієнти разом ще хвилин 10.
Тепер викладаємо на сковороду до інгредієнтів томатний соус і борошно в заявленому кількості.
Вливаємо кип’ячену воду, інгредієнти перемішуємо. За необхідності досолює. Тушкуємо гуляш із курячої грудки з півгодини.
В кінці гуляш курячий присипаємо нарізаним свіжим кропом.
Подавати гуляш із курячої грудки можна з улюбленим гарніром, наприклад, з макаронами. Всім приємного апетиту!