Короп запечений в духовці

Короп запечений в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Короп – 2 кг.
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Петрушка – 1 пучок
Сіль – 1 ст. л.
Спеції – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Короп запечений в духовці

Короп, запечений у фользі – це шалено смачне, корисне, можна сказати дієтичне блюдо. Для якого не потрібні особливо складні інгредієнти. Він і сам по собі шикарний! Його м’ясо містить у собі елементи, які допомагають у травленні та обмін речовин нашого організму. Незважаючи на те, що це риба річкова, вона абсолютно не кістлява, так що діти теж будуть задоволені таким вечерею. Приготування цих ласощів не займе багато вашого часу і зусиль, але спробувавши його один раз ви запам’ятаєте на довго.

Покроковий рецепт