Куряча грудка тушкована з овочами

Куряча грудка тушкована з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковита куряча грудка, тушкована з овочами (рецепт з покроковими фотографіями нижче).

Цей чудовий рецепт гарний і для експериментів. Можна додати будь-які овочі, часник, пряні трави. Гарні будуть в цьому блюді баклажани, але перед використанням не забудьте вимочити їх у солоній воді, щоб прибрати гіркоту. Також можна додати картоплю або кабачки, капусту – звичайну або кольорову. Солодкий перець прибирати з цієї страви я б не радила, він додає пікантність і цікавий аромат. Добре підійде і часник, нарізаний шматочками. Його додають за 5 хвилин до готовності. Як гарнір до цього блюда ідеально підходить розсипчастий рис, але можна подавати і без гарніру, т. к. у складі страви достатньо овочів.

А також цей рецепт можна запропонувати тим, хто дотримується посту або вегетаріанцям. Несподіване, але цікаве рішення. Для цього м’ясо в рецепті замінимо на відварені в бульйоні з кубика шматочки соєвого м’яса. У готовому блюді від справжнього м’яса відрізнити вкрай складно.

Покроковий рецепт