Карі виходить дуже різноманітне за смаком. Має супер аромат.

Інгредієнти
| Куряче філе – 0,5 кг | |
| Цибуля ріпчаста – 4 шт. | |
| Часник – 1 головка | |
| Корінь імбиру – 100 гр. | |
| Кардамон зелений – 3 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Куркума – 1 столова ложка | |
| Гарам масала – 1 столова ложка | |
| Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки | |
| Зіра – 1,5 столової ложки | |
| Масло рослинне – 2-3 столові ложки | |
| Чікен масала – 1 столова ложка | |
| Вершки – 200 мл | |
| Листя пажитника сушені – 3 столові ложки | |
| Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
| Каррі – 2 столові ложки |
Як приготувати філе Куряче-каррі на сковороді
Сторінка: 1 2
