Куряче філе, запечене під грибним соусом і помідорами

Куряче філе, запечене під грибним соусом і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ідеально підійде для святкового столу таке оригінальне блюдо – куряче філе, запечене під соусом з грибів і шаром з помідорів. Помідори в даному випадку надають знежиреному м’яса велику послугу – воно стає більш соковитим. А як відомо багатьом кулінарам – дуже часто відбувається так, що філе виходить пересушеним, просто сухим і, як наслідок, не таким смачним. Тому придумуються варіації рецептів – запікання під овочевими «шубками», під соусами, з кисломолочними продуктами. Горіховий соус в даному рецепті приготований з печериць буквально в три етапи – обсмажування грибів і цибулі, гасіння в вершках з додаванням пшеничного борошна для загущення, пробивання блендером для додання соусу більш однорідної консистенції. Хоча, останній етап цілком можна і пропустити, якщо хочете, щоб залишалися шматочки грибів.

Покроковий рецепт