Курячі крильця в горщику з картоплею

Курячі крильця в горщику з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі крильця промиваємо під проточною водою і обсушуємо за допомогою паперового рушника. Перекладаємо курячі частини на обробну дошку і нарізаємо їх на шматочки по сухожиллях.

Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх кубиками.

У миску викладаємо майонез (можна замінити сметаною). Морквину подрібнюємо на середній тертці. Перекладаємо моркву в майонез. Додаємо пропущений через прес часник (можна також натерти). Солимо за смаком, перчимо.

Вливаємо води. Добре перемішуємо.

У горщик укладаємо першим рядом половину курячих частин, потім картопляні кубики, завершуємо курячими частинами.

Заливаємо вміст горщика приготовленої майонезній сумішшю.

Відправляємо горщик в духовку на 45 хвилин при температурі 200 градусів. Готову страву можна присипати посіченою свіжої зеленню.

Всім приємного апетиту!