Курячі крильця промиваємо під проточною водою і обсушуємо за допомогою паперового рушника. Перекладаємо курячі частини на обробну дошку і нарізаємо їх на шматочки по сухожиллях.
Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх кубиками.
У миску викладаємо майонез (можна замінити сметаною). Морквину подрібнюємо на середній тертці. Перекладаємо моркву в майонез. Додаємо пропущений через прес часник (можна також натерти). Солимо за смаком, перчимо.
Вливаємо води. Добре перемішуємо.
У горщик укладаємо першим рядом половину курячих частин, потім картопляні кубики, завершуємо курячими частинами.
Заливаємо вміст горщика приготовленої майонезній сумішшю.
Відправляємо горщик в духовку на 45 хвилин при температурі 200 градусів. Готову страву можна присипати посіченою свіжої зеленню.
Всім приємного апетиту!