Курячі сердечка на грилі

Курячі сердечка на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Курячі сердечка очистити від жиру, і крові, яка може опинитися всередині, зрізати залишки судин.

Ретельно промити в холодній воді.

Приготувати маринад: ретельно змішати соєвий соус, гострий перець чилі, солодку паприку, мелений перець, мед, каррі, лимонний сік ,дрібно порізані часник і імбир.

Залити маринадом підготовлені сердечка і залишити маринуватися на 2 години.

Замочити у воді дерев’яні шпажки для шашличків на 10 хвилин.

Акуратно проткнувши сердечка по центру шпажкою зібрати шашлички.

Змастити сковороду-гриль олією (можна замінити звичайною сковородою) і смажити шашлички на слабкому вогні 20-25 хвилин, кожні 5 хвилин шашлички необхідно перевертати. Курячі сердечка на грилі готові. Приємного апетиту!