Покроковий рецепт
Курячі сердечка очистити від жиру, і крові, яка може опинитися всередині, зрізати залишки судин.
Ретельно промити в холодній воді.
Приготувати маринад: ретельно змішати соєвий соус, гострий перець чилі, солодку паприку, мелений перець, мед, каррі, лимонний сік ,дрібно порізані часник і імбир.
Залити маринадом підготовлені сердечка і залишити маринуватися на 2 години.
Замочити у воді дерев’яні шпажки для шашличків на 10 хвилин.
Акуратно проткнувши сердечка по центру шпажкою зібрати шашлички.
Змастити сковороду-гриль олією (можна замінити звичайною сковородою) і смажити шашлички на слабкому вогні 20-25 хвилин, кожні 5 хвилин шашлички необхідно перевертати. Курячі сердечка на грилі готові. Приємного апетиту!