Курячі шлунки з овочами, тушковані в сметані

Курячі шлунки з овочами, тушковані в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти.

Цибулю і перець нарізати невеликими кубиками, моркву натерти на середній тертці, обсмажити все на вершковому маслі до золотистого кольору.

Пупочки добре промити, видалити жир, нарізати уздовж скибочками, додати в сковороду до овочів.

Коли потрухи придбають сіро-коричневий колір, накрити кришкою і зменшити вогонь.

Сметану змішати з водою 1:1, залити обсмажене м’ясо з овочами, знову накрити. Тушкувати на повільному вогні приблизно 20 хвилин, періодично помішуючи.

За 10 хвилин до готовності додати спеції, лавровий лист і відкрити кришку, щоб випарувалася зайва рідина.

Готово! Смачно поєднується з відвареною картоплею і кропом.