Підготувати всі інгредієнти.
Цибулю і перець нарізати невеликими кубиками, моркву натерти на середній тертці, обсмажити все на вершковому маслі до золотистого кольору.
Пупочки добре промити, видалити жир, нарізати уздовж скибочками, додати в сковороду до овочів.
Коли потрухи придбають сіро-коричневий колір, накрити кришкою і зменшити вогонь.
Сметану змішати з водою 1:1, залити обсмажене м’ясо з овочами, знову накрити. Тушкувати на повільному вогні приблизно 20 хвилин, періодично помішуючи.
За 10 хвилин до готовності додати спеції, лавровий лист і відкрити кришку, щоб випарувалася зайва рідина.
Готово! Смачно поєднується з відвареною картоплею і кропом.