Курячий суп з вермішеллю

Курячий суп з вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Конкретно в даному рецепті для приготування бульйону використана ½ частину курячої грудки. Промиваємо куряче м’ясо під проточною водою, перекладаємо в каструлю. Продукт заливаємо холодною водою і ставимо на сильний вогонь. Як тільки вода почне закипати, обов’язково прибираємо з поверхні пінку, вогонь зменшуємо. Варимо курячу грудку до готовності. Бульйон в процесі приправляємо сіллю, орієнтуючись на свої смакові уподобання. Готове куряче м’ясо виймаємо з каструльки, ставимо остуджуватися. Переходимо до підготовки інших інгредієнтів супу.

Очищаємо овочі: картоплю і картоплю від шкірки, цибулю (половинку) – від лушпиння.

Очищені картопляні бульби для супу подрібнюємо у формі невеликих шматочків або кубиків. Картопляну нарізку переправляємо в курячий бульйон. Варимо майже до готовності (залежно від сорту коренеплоду буде потрібно від 10 до 20 хвилин).

Паралельно готуємо піджарку для супчика. Натираємо підготовлену моркву, а цибулю дрібно рубаємо.

Переливаємо на сковороду невелику кількість рослинного масла. Підігріваємо його. Подрібнені овочі для піджарки викладаємо в гаряче масло. Перемішуємо моркву і цибулю в процес смаження. Доводимо овочі до м’якості та легкого піджареної. Підготовлену овочеву пасеровку відправляємо в каструлю, продовжуємо варити хвилин 5.

Далі відміряємо потрібну кількість вермішелі. Перекладаємо вермішель в каструлю, відразу перемішуємо, щоб макаронні вироби не зібралися в грудку. Варимо макарони (у нас вона дрібна) хвилин 5. Також орієнтуємося на поради виробника при варінні вермішелі (дивимося на зазначення на упаковці).

У завершенні приготування супу з куркою та локшиною промиваємо зелень і на обробній дошці дрібно рубаємо її. Додаємо зелену нарізку в готовий суп. Пробуємо страву на смак, за необхідності присмачую чорним меленим перцем або іншими улюбленими спеціями, солимо. Додаємо подрібнене куряче м’ясо остигле.

Апетитний смачний супчик на курячому бульйоні готовий! Приємної вам трапези!