Для приготування бульйону, на основі якого буде готуватися смачний супчик з вермішеллю, можна взяти будь-яку частину птиці: крила, філе, стегенця, спинку. Час варіння бульйону – індивідуально, залежить від якості курячого м’яса. Якщо у вас молода свіжозаморожена курочка, то для приготування бульйону достатньо буде і 30 хвилин після закипання. Для домашньої курки час може збільшитися.
Крім курки і вермішелі в супі будуть використовуватися овочі: картопляні бульби, морква і ріпчаста цибуля. Смак готового супу з куркою та локшиною можна урізноманітнити свіжої або сушеної зеленню та спеціями. Готуємо всі необхідні продукти для приготування курячого супу згідно зі списком запропонованих інгредієнтів, починаємо готувати перше блюдо.