Замісити круте тісто з інгредієнтів для тіста. Скачати тісто в кулю, накрити серветкою і дати “відпочити” 15 хвилин.
Потім розрізати тісто на великі шматки, розкачати в тонкий шар кожен. Порізати соломкою (розміри визначайте самі).
Відварити локшину в підсоленій воді. Потім воду злити в окрему каструльку (вона нам стане в нагоді). Саму локшину промити в проточній воді. Після, перекласти лапшичку в друшляк і дати стекти зайвій воді.
Бажано збризнути локшину рослинним маслом, щоб вона не ущільнилася і не стала одним грудкою.
Всі овочі помити, якщо потрібно почистити, порізати великими кубиками, цибулю можна порізати подрібніше.
У казані на розпеченому салі обсмажити яловичий фарш. Потім додати нарізані кубики овочів.
Все обсмажити. Овочі з фаршем, посолити, приправити часником та іншими прянощами. Додати 1,5 склянки бульйону, в якому була зварена вермішель і тушкувати на невеликому вогні близько 30 хвилин.
Перед подачею прогріти приготовлену раніше локшину (занурити на кілька хвилин в окріп). Викласти локшину в глибокі тарілки. Зверху викласти овочі з яловичим фаршем. Подавати до столу.