Лагман з овочами і фаршем, в казані

Лагман з овочами і фаршем, в казані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Замісити круте тісто з інгредієнтів для тіста. Скачати тісто в кулю, накрити серветкою і дати “відпочити” 15 хвилин.

Потім розрізати тісто на великі шматки, розкачати в тонкий шар кожен. Порізати соломкою (розміри визначайте самі).

Відварити локшину в підсоленій воді. Потім воду злити в окрему каструльку (вона нам стане в нагоді). Саму локшину промити в проточній воді. Після, перекласти лапшичку в друшляк і дати стекти зайвій воді.

Бажано збризнути локшину рослинним маслом, щоб вона не ущільнилася і не стала одним грудкою.

Всі овочі помити, якщо потрібно почистити, порізати великими кубиками, цибулю можна порізати подрібніше.

У казані на розпеченому салі обсмажити яловичий фарш. Потім додати нарізані кубики овочів.

Все обсмажити. Овочі з фаршем, посолити, приправити часником та іншими прянощами. Додати 1,5 склянки бульйону, в якому була зварена вермішель і тушкувати на невеликому вогні близько 30 хвилин.

Перед подачею прогріти приготовлену раніше локшину (занурити на кілька хвилин в окріп). Викласти локшину в глибокі тарілки. Зверху викласти овочі з яловичим фаршем. Подавати до столу.