З філе тріски, пармезану і ароматного кропу можна приготувати ніжні і дуже корисні биточки, які рекомендовано включити до дитяче меню.
Покроковий рецепт
Шматочками середнього розміру нарізати філе тріски, відправити в миску, потім рибу подрібнити блендером.
Влити трохи вершків, додати тертий часник і сирі курячі яйця, а також сіль.
Насипати в цю ж посуд подрібнений кріп, а також тертий пармезан, додати білий перець суміш спецій.
Ретельно перемішати інгредієнти, з приготовленої рибної маси сформувати невеликі биточки, обваляти їх у борошняний паніровці.
Обсмажити ніжні рибні биточки на сковорідці в гарячому маслі до повної готовності з обох сторін, перекласти їх на блюдо, застелене великими салатними листям, прикрасити гілочками петрушки, потім подавати до столу.