Осетинський пиріг з мясом (дріжджове тісто)

Осетинський пиріг з мясом (дріжджове тісто) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не так давно у нас набрали популярність осетинські пироги. Ми замовляємо їх в ресторанах і пекарнях не підозрюючи, що приготувати їх вдома не складе абсолютно ніяких труднощів. Маловитратні, поживні та смачні вони стануть постійним супутником як святкового столу так і повсякденного. Готувати їх можна з різними начинками. Це і картопля з сиром, і м’ясо і солодкі начинки (сир, ягоди, варення). Особливо хочеться відзначити тісто для пирога – дуже пісне за своїм складом воно не поступається в смакових якостях тесту на молоці та яйцях. Ніжне, добре виступає в духовці, воно прославить Вас як прекрасну господиню серед всіх, кому пощастить скуштувати Вашого страви.

Покроковий рецепт