Ця страва чудово підійде для любителів овочів, вегетаріанців. І це страва, підійде для будь-якого застілля.
Інгредієнти
Картопля – 3 шт | |
Кабачок – 1 шт | |
Болгарський перець – 1шт | |
Гриби – 300гр | |
Морква середня – 1 шт | |
Цибулю середній – 1 шт | |
Олія для смаження – 70мл | |
Помідори – 3 шт |
Привіт я хочу поділитися рецептом страви. Яке я коли готую, ми влаштовуємо вегетаріанський день, це блюдо дуже яскраве, апетитно виглядає,смачне і не вимагає великих фінансових витрат, а ще воно дуже корисне. Всі інгредієнти рослинного походження.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти. Переконатися що все що нам треба під рукою.
Нарізаємо гриби, дістаємо сковороду і ставимо її на вогонь. Наливаємо масло і викладаємо наші гриби. Краще взяти свіжі гриби, але я брала консервовані. Добре їх промити, дати стекти.
Коли наші гриби підсмажилися, в моєму випадку це 15-20 хвилин. Беремо чистимо картоплю, ріжемо його кубиками, дістаємо каструлю наливаємо воду, кидаємо картоплю і варимо його до напівготовності.
Поки наш картопля вариться ми беремо, кабачок і нарізаємо його кубиками в глибоку миску. Не забуваємо посолити картоплю.
Коли наша картопля зварилася наполовину ми додаємо туди наш кабачок.
Після того, як наша картопля з кабачком зварилася, відставляємо каструлю, ставимо сковороду наливаємо масло і висипаємо туди моркву і цибулю для смаження. Далі коли зажарка, стала золотистою висипаємо туди дрібно нарізаний болгарський перець і даємо потушиться ще хвилин 5.
Після того як наш перець потомился на сковороді 5 хвилин додаємо нарізані помідори і даємо потушиться ще 10 хвилин на слабкому вогні.
Коли всі потушилось, вимикаємо вогонь і висипаємо вміст сковороди в каструлю, де наша картопля і кабачок перемішуємо і викладаємо на тарілку.
Приємного апетиту.