1. Помийте і відваріть в мундирі картоплю протягом 15 хвилин.
2. Між тим вимийте і очистіть цукіні. Вимийте також майоран, струсіть з нього воду і порубаєте.
3. Залийте картоплю холодною водою, зніміть шкірку і остудіть. Натріть картоплю і цукіні на крупній тертці. З’єднайте з майораном, посоліть і поперчіть.
4. Розтопити в глибокій сковороді маргарин для смаження і розігрійте оливкову олію. Потім зменшіть вогонь до середнього.
5. З маси картоплі і цукіні сформуйте котлетки потрібного розміру і обсмажте на сковороді, потім накрийте кришкою і готуйте близько 15 хвилин.
6. Переверніть млинець на іншу сторону і обсмажуйте ще 15 хвилин без кришки. Одна порція 2 млинця.