Овочевий суп з пшеничною локшиною

Овочевий суп з пшеничною локшиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо інгредієнти: всі овочі ретельно промити, почистити. Нашаткуйте капусту і тушкуйте з рослинним маслом протягом 30 хвилин. Помідори, болгарський перець, цибулю нарізати квадратиками. Додати моркву. Морква перетворює будь-яку страву на витвір мистецтва. Морква + терка з дрібними отворами = всі яскраві фарби осені у вашій тарілці. На розпечену сковороду опустити подрібнені овочі і обсмажувати протягом 10 хвилин.

Основа лапшичного супу вариться дуже швидко, капусту занурити в гарячу воду (1 літр) і варити 10 хвилин, після занурити обсмажені овочі. На слабкому вогні довести до кипіння і варити 20 хвилин. Посолити.

Перед вимиканням в бульйон відправляються сушена петрушка і лавровий лист. Дані приправи при неправильному використанні можуть привнести в блюдо гірчинку. Додавати їх необхідно перед закінченням готування. І щоб не довелося лавровий лист позбавляти шляхетського титулу «Король всіх приправ», через 10 хвилин слід вийняти з супу.

У той час як вариться суп, закип’ятити воду, опустити локшину. 5-7 хвилин достатньо для варіння. Злити воду, промити. Дати охолонути.

З’єднати овочевий бульйон з локшиною.

Свіжий кріп і петрушка гармонійно доповнюють гарячий суп. Дрібно порубати і додати перед подачею на стіл.
Приємного апетиту!