Паелья з куркою, грибами і овочами

Паелья з куркою, грибами і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Середина тижня і мені хочеться поділитися черговим стравою… хоча… Я хотів зробити паелью, але зрозумів, що у мене не всі інгредієнти під рукою. Тому в цьому рецепті я імпровізую.

Класичне іспанське блюдо – паелья. Її можна приготувати з різними видами м’яса, морепродуктами і овочами. Паелья, як правило, ароматизоване і забарвлене шафраном блюдо. Так як в мене його не було, я використовував червоний перець і куркуму, і страви від цього виявилася не менш смачною. Так само я додав деякі додаткові спеції, так як останнім часом мені подобаються гострі страви. Погляньте нижче покрокові фотографії майже “Курячої страви з грибами і овочами”.

Покроковий рецепт