Пельмені зі свининою

Пельмені зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шматок свинячої м’якоті прокручуємо через м’ясорубку.

Очищаємо цибулю. Дрібно рубаємо її ножем шматочками. Нарізку з ріпчастої цибулі додаємо у фарш зі свинини. Інгредієнти солимо, підсипаємо меленого перчика.

Добре вимішуємо інгредієнти м’ясного фаршу. Начинка для домашніх пельменів готова.

З пельменного тіста робимо круглі заготовки. Можна шматок тіста розкачати в тонкий пласт, а потім вирізати склянкою заготовки. Виходить рівно і красиво.

На заготівлі викладаємо по чайній ложці свинячого фаршу.

Скріплюємо краю заготовки, формуємо пельмень.

Наші зліплені пельмені залишилося тільки відварити або ж заморозити.