Шматок свинячої м’якоті прокручуємо через м’ясорубку.
Очищаємо цибулю. Дрібно рубаємо її ножем шматочками. Нарізку з ріпчастої цибулі додаємо у фарш зі свинини. Інгредієнти солимо, підсипаємо меленого перчика.
Добре вимішуємо інгредієнти м’ясного фаршу. Начинка для домашніх пельменів готова.
З пельменного тіста робимо круглі заготовки. Можна шматок тіста розкачати в тонкий пласт, а потім вирізати склянкою заготовки. Виходить рівно і красиво.
На заготівлі викладаємо по чайній ложці свинячого фаршу.
Скріплюємо краю заготовки, формуємо пельмень.
Наші зліплені пельмені залишилося тільки відварити або ж заморозити.