Приготувати інгредієнти.
У фарш вимішати зубчик часнику, сіль і одну маленьку або половинку великої цибулини. Часточку часнику і цибулю легко розчавити на часникодавці. Гарненько перемішуємо виделкою.
Далі робимо м’яке тісто. У ємність підсипаємо просіяне борошно, робимо поглиблення, насипаємо сіль, пів чайної ложечки, приблизно пів склянки крижаної води і чайну ложку соняшникової олії. Водичку регулюємо, тісто має бути однорідним і в кінці не прилипати до рук. Гарненько вимішуємо, підсипаючи, якщо треба борошно. Місимо тісто не менше 5-7 хвилин.
Тісто накриваємо тарілкою і даємо 20 хвилин відпочити.
Відрізаємо шматок еластичного тіста, качаємо, роблячи довгу ковбаску, ріжемо на шматочки. Скачуємо кульки.
З допомогою качалки катаємо невеликі кола. У кожен гурток ложечкою поміщаємо трохи фаршу, згинаємо вдвічі, гарненько защипляем краю і вушка з’єднуємо. Надаємо форму
Ставимо воду на вогонь. Поміщаємо пельмені строго в киплячу рідину і солону. Коли грудочки спливуть, готуйте ще хвилини 3-4. Далі з допомогою шумівки виймаємо на тарілку, струшуємо з маслом.
Смачні домашні пельмені готові. Приємного апетиту!