Пісний цибулевий суп на овочевому бульйоні

Пісний цибулевий суп на овочевому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку необхідно підготувати бульйон. Основа супу – овочевий бульйон. Тому цибулевий суп доведеться по смаку навіть вегетаріанцям.

Найважливішим продуктом є цибулю, а найважливішим етапом його пассеровка (обжарювання), яка не повинна бути менше ніж 30 хвилин.

Вам слід тонко нарізати цибулю і покласти його в сковороду, бажано з товстим дном. Скибочки слід залити великою кількістю оливкової олії або додати вершкове. Після Ви повинні поставити суміш на повільний вогонь і обсмажуйте цибулю, поки він не придбає бурштиновий відтінок. Зазвичай на це йде майже годину. Важливо не пересушити скибочки. Після додайте до отриманої суміші борошно, потримайте ще 1-2 хвилини на вогні і заливайте бульйоном. Тепер до супу можна додати трохи білого вина (не обов’язково), що зробить смак супу більш ніжним і витонченим.

Тепер необхідно правильно прикрасити і подати страву. Потрібно додати в суп сир, трохи настояти і красиво викласти зверху грінки. Якщо ви хочете зробити блюдо особливо ароматним, то можете запекти його в духовці в горщиках.

Таку смакоту оцінить кожен член сім’ї. Навіть маленькі дітям, які так часто не люблять супи просять добавку. Приємного апетиту!