Плов з баранини з сухофруктами і часником

Плов з баранини з сухофруктами і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Баранина/яловичина (м’якоть з жиром) – 600-700 грам вибирайте м’ясо світлішими, молоде, щоб не було жорстким і швидко готувалося.
Цибуля ріпчаста – 3-4 цибулини
Морква – 1 штука середнього розміру
Часник – 3-4 головки
Сухофрукти (барбарис, ізюм, курага) – всі по 30-50 грам
Рис – одна 300 грамова гуртка
Спеції (чорний мелений перець, спеції для плову) – на смак
Сіль – 1,5 чайної ложки на 2 чашки окропу
Пісне масло для розігрівання сковороди/казана – 50 грам

Як приготувати Плов з баранини з сухофруктами і часником