Моркву і цибулю вимити і почистити. Перлову крупу заздалегідь залити водою.
Морква нарізати соломкою, цибулю порізати не дуже дрібно.
М’ясо ріжемо, викладаємо в казан або жаровню з товстими стінками . Посолити , поперчити, присипати приправою Хмелі-сунелі. Залити рослинним маслом і поставити на вогонь смажитися.
Хвилин через 20, коли м’ясо обсмажиться, викласти в нього цибулю, перемішати і смажимо ще хвилин 10-15, потім викладаємо моркву і смажимо ще м’ясо з овочами хвилин 15.
З перлової крупи зливаємо воду, викладаємо її рівним шаром шаром на м’ясо з овочами. Зверху посолити, поперчити і посипати приправою хмелі-сунелі. Заздалегідь закип’ятити чайник з водою.Обережно, можна як на фотографії, приставивши ложку до краю жаровні залити гарячу воду в плов, так щоб не розмити шар перловки. Рівень води повинен бути на ширину двох пальців вище крупи. Не перемішувати!
Залитий водою плов закрити кришкою і готувати на середньому вогні 40 хвилин. Повторюся не перемішувати! Через 40 хвилин дуже смачний і корисний плов готовий.