Рагу з курячої грудки з кабачками і капустою

Рагу з курячої грудки з кабачками і капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячу грудку промиваємо, обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо курячу грудку шматочками. Прогріваємо в каструлі рослинне масло, яке потім перекладаємо курячу нарізку. Трохи присаливаем, підсмажуємо, пару раз перемішуючи.

Нарізаємо паралельно перець болгарський смужками, цибулю – шматочками. А ось моркву для рагу натремо. Овочеву нарізку перекладаємо до курячих шматочків. Продовжуємо мучити інгредієнти разом.

Молодий кабачок очищаємо від тонкої шкірки. Нарізаємо кубиками кабачок, які перекладаємо відразу в каструлю до решти інгредієнтів страви.

Капусту шаткуємо, додаємо в каструлю.

Ще досолює і додаємо томатну пасту. Перемішуємо.

Тушкуємо овочеве рагу з куркою і капустою до готовності всіх інгредієнтів. Склад рагу доповнюємо подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!