Курячу грудку промиваємо, обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо курячу грудку шматочками. Прогріваємо в каструлі рослинне масло, яке потім перекладаємо курячу нарізку. Трохи присаливаем, підсмажуємо, пару раз перемішуючи.
Нарізаємо паралельно перець болгарський смужками, цибулю – шматочками. А ось моркву для рагу натремо. Овочеву нарізку перекладаємо до курячих шматочків. Продовжуємо мучити інгредієнти разом.
Молодий кабачок очищаємо від тонкої шкірки. Нарізаємо кубиками кабачок, які перекладаємо відразу в каструлю до решти інгредієнтів страви.
Капусту шаткуємо, додаємо в каструлю.
Ще досолює і додаємо томатну пасту. Перемішуємо.
Тушкуємо овочеве рагу з куркою і капустою до готовності всіх інгредієнтів. Склад рагу доповнюємо подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!