Спершу потрібно дрібно подрібнити молодий часник.
Нашаткувати дрібним кубиком консервовані ананаси.
Змішати рубаний часник з сіллю за смаком, меленої сумішшю різних перців, гірчицею , олією і ананасами.
Рибне філе промити, натерти сіллю за смаком. Залишити маринуватися на чверть години, після чого покрити начинкою із зелені і ананасів. Відправити блюдо в розігрітий духову шафу не більш, ніж на півгодини-сорок хвилин. Важливо дотримуватися час приготування конкретно під кожен вид риби, філе не вийшло сухим і жорстким.
Ароматна, соковита і ніжна риба під сальсою з ананасів, зелені і вершкового масла готова!
Таке рибне блюдо відмінно доповнить як святковий, так і домашній вечерю. Запечене філе поєднується з легкими овочевими закусками і гарнірами, рисом і картоплею. Приємного апетиту!