Рибне філе під сальсою з ананасів і зелені

Рибне філе під сальсою з ананасів і зелені – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спершу потрібно дрібно подрібнити молодий часник.

Нашаткувати дрібним кубиком консервовані ананаси.

Змішати рубаний часник з сіллю за смаком, меленої сумішшю різних перців, гірчицею , олією і ананасами.

Рибне філе промити, натерти сіллю за смаком. Залишити маринуватися на чверть години, після чого покрити начинкою із зелені і ананасів. Відправити блюдо в розігрітий духову шафу не більш, ніж на півгодини-сорок хвилин. Важливо дотримуватися час приготування конкретно під кожен вид риби, філе не вийшло сухим і жорстким.

Ароматна, соковита і ніжна риба під сальсою з ананасів, зелені і вершкового масла готова!

Таке рибне блюдо відмінно доповнить як святковий, так і домашній вечерю. Запечене філе поєднується з легкими овочевими закусками і гарнірами, рисом і картоплею. Приємного апетиту!