Рис з куркою, шпинатом і грибами

Рис з куркою, шпинатом і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рис з куркою та шпинатом – поживний і ароматний гарнір з овочів, м’яса і рису. Готується дуже просто, легко, з доступних і бюджетних інгредієнтів. А головне – дуже швидко!

Покроковий рецепт

Подрібнити зелену цибулю на товсті кільця. Пасерувати компонент на сковорідці.

Печериці вимити і нарізати на пластинки. Додати до цибулі і обсмажувати до випаровування рідини.

Додати до обсмажених грибів з цибулею шматочки ніжного курячого філе. Обсмажити до рум’яності.

Рис камоліно ретельно промити водою, щоб позбутися від зайвого крохмалю. Додати до обжарке. Залити всі інгредієнти чашкою води і перемішати.

Шпинат і петрушку дрібно нарізати і додати до рису. Довести гарнір до смаку за допомогою прованських трав, солі, суміші перців, сушеного базиліка, розмарину або орегано.

Заправити рис шматочком вершкового масла. Перемішати гарнір і подавати до столу.

Такий рис добре доповнить овочеві салати і стане родзинкою правильного дієтичного раціону. За бажанням, масло можна прибрати з рецепту і замінити сметаною. Приємного апетиту!