Рисові котлети з цукіні

Рисові котлети з цукіні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Рис відварити в підсоленій воді. Змішати варений рис з консервованим горошком.


Натерти на дрібній тертці цукіні, дрібно порізати цибулю (цибулю можна пропустити через м’ясорубку), дрібно нарізати петрушку, подрібнити пару зубчиків часнику. У мисці змішати натертий цукіні, дрібно порізану цибулю, петрушку, подрібнений часник. Додати сіль і перець за смаком. Також додати розсіл з банки з горошком (приблизно 1/3 склянки). Так як рис досить прісний продукт, потрібно додати трохи рідини. Завдяки цьому, страва буде соковитіше.

З’єднати дві маси. При необхідності підлити ще рідини, підсолити. Якщо ви переборщили з розсолом і маса стала рідкувата, тут і знадобиться борошно. Додавати борошно по чайній ложці, поки маса не стане такої консистенції, з якої буде зручно ліпити котлети.Розігріти в сковороді рослинне масло. Сформувати з маси котлети, обваляти в панірувальних сухарях.Обсмажити котлети з двох боків до появи золотистої скоринки. Подавати з томатним соусом.