Салат з буряка з сиром

Салат з буряка з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварити буряк до готовності. (Ще краще буряк запекти в духовці при температурі 180 градусів, попередньо обернувши її у фольгу. Так ви збережете більше вітамінів, та й смак буде трохи іншим).

Горішки кеш’ю порізати на великі шматочки, обсмажити на сухій сковороді до легкого рум’янцю.

Сир нарізати кубиками середнього розміру.

Вже остигнула буряк очистити від шкірки, нарізати кубиками, того ж розміру що й сир.

Зберемо салат. У велику миску покласти порізану буряк. Додати кубики сиру, смажені горішки. Салат з буряком посолити за смаком, заправити бальзамічним оцтом і оливковою олією. Злегка збризнути бальзамічним соусом.

Акуратно перемішати салат столовою ложкою. Перекласти салат з буряка з блакитним сиром в сервірувальну тарілку. Прикрасити гілочкою базиліка. Подавати буряковий салат до столу. Приємного апетиту!