Самса з куркою

Самса з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тісто:
Розбиваємо яйце, додаємо до нього сіль і воду, ретельно перемішуємо. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто.При замішуванні додати трохи соняшникової олії. Тісто не повинно вийде дуже крутим, інакше при випічці не буде розшаровуватися так, як потрібно. А адже найважливіший момент в приготуванні самси-правильне листкове тісто) Залишаємо тісто в холодному місці до заготовки начинки.

Курячу грудку миємо, нарізаємо на дрібні шматочки. Ріпчасту цибулю чистимо, нарізаємо тоненько, півкільцями і додаємо до курки. Додаємо сіль, перець, зіру (кумин) за смаком. Вливаємо олію і ретельно перемішуємо руками, так, щоб цибуля дав трохи соку.Тим часом наше тісто відпочило і стало еластичним)

Покроковий рецепт