Дістаємо наше тісто з холодильника.Відрізаємо 1/3 частину тіста. Розкачуємо в тонкий пласт.Змащуємо рослинним маслом по всьому периметру, загортаємо в трубочку.
Нарізаємо шматочки тіста в залежності від того,яка товщина трубочки у вас вийшла.І від того бажання, якого розміру самсу ви хотіли б отримати) Далі беремо нарізані шматочки тіста, трохи присипаємо стіл борошном, і придавлюємо з двох сторін, (обрізані боку, де видно шари)
Так далі з рештою тестом.
Тепер розгортаємо кожен шматочок у круглі пласти.Але розгортати будемо тільки з одного боку, не перевертаємо. Так тісто виходить ще більш листковим.
Викладаємо на розкатаний пласт начинку.
І ліпимо нашу самсу. Форма може бути різною. Трикутної, чотирьох вугільної, круглої і т. д.
Сковорідку або деко змащуємо олією, викладаємо самсу швом вниз, тобто тією стороною, якій ліпили кладемо вниз.
Змащуємо самсу невеликою кількістю масла, посипаємо кунжутом і в духовку.
Через 35-40 хв дістаємо, скроплюємо водою (для того, щоб трохи пом’якшити тісто)
Ну,0 а далі смачненько їмо) БОН АПЕТИТ!)