Сочевичний суп-пюре з куркою

Сочевичний суп-пюре з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ставимо каструлю з водою на плиту і чекаємо поки вода закипить. Беремо всі необхідні інгредієнти.


Куряче філе ріжемо маленькими кубиками. Овочі також нарізаємо невеликими кубиками, відміряємо потрібну кількість сочевиці.

Після закипання води спускаємо в киплячу воду куряче філе нарізані овочі і помиту сочевицю, солимо суп по смаку. Чекаємо поки суп закипить, далі ставимо на повільний вогонь і закриваємо кришкою.

Через 20 хвилин м’ясо, овочі і сочевиця зварилися. Додаємо в суп зелень і приправи за смаком, вимикаємо плиту, закриваємо кришкою і даємо настоятися ще п’ять хвилин.

Після того як суп настоявся, беремо блендер і подрібнюємо суп до утворення рідкої консистенції супу пюре. Густоту можна регулювати кількістю рідини. Якщо ви хочете рідкий суп залиште більше бульйону, а якщо вам більше подобається суп погустіше, то зайвий бульйон злити.
Суп готовий, приємного апетиту!