Стейк з форелі з грибами

Стейк з форелі з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Форель відноситься до так званої червоній рибі. Зараз форель вирощують в спеціальних рибних господарствах у промислових масштабах, тому ми маємо можливість ласувати смачною і корисною рибою так часто, як тільки побажаємо цього. М’ясо червоної риби звичайно дорого, але купити один стейк доступно кожному, тим більше що супермаркети часто пропонують різні знижки та акції.

Готується стейк з форелі в духовці. Начинка з грибів і цибулі попередньо обсмажується, а потім вже фарширується нею риба. Запечена форель чудово поєднується з грибами. З грибів я вибрала печериці, ви ж можете використовувати білі, лисички, можливо, підійдуть опеньки. На все про все у вас піде максимум 1 годину, з цього часу 20 хвилин займе маринування риби.

Покроковий рецепт