Суп з бобових з копченостями. В якості бобових ви можете використовувати: червону квасолю, білу квасолю, чорну квасолю, зелений горох колотий, горох-нут, сочевицю…

Інгредієнти
| Суміш бобових – 200 м (червона квасоля, біла квасоля, чорна квасоля, зелений горох колотий, горох-нут, сочевиця) | |
| Копчені свинячі реберця – 300 г | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Морква – 1 шт. | |
| Рослинне масло – 1 ст. л. | |
| Картопля – 4-5 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Лавровий лист – 2 шт. | |
| Приправа – за смаком (для супу) |
Як приготувати Суп з бобових з копченостями
Сторінка: 1 2
