Свинячі вуха в гострому перцовом соусі дуже сподобаються гурманам.
Інгредієнти
Вуха свинячі – 2 | |
Морква – 2шт. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Рослинне масло – 50 грам | |
Соєвий соус – 50 грам | |
Перцевий соус(червоний) – 1 ст. ложка | |
Сіль, приправи – за смаком |
Свинячі вуха – справжній делікатес. З них можна приготувати перші, другі страви та салати. Сьогодні ми приготуємо свинячі вуха в перцовом і соєвому соусі. Важливо вибрати свіжі вуха. Якщо вони довго будуть лежати в морозилці, то стануть жорсткими. На смак страви також дуже впливає якість соєвого соусу. Якщо ви не знавець в цій галузі, то можна при замовленні суші та ролів на будинок вказати більшу кількість персон. Тоді соєвого соусу привезуть більше. Потрібно тільки перелити його в зручну пляшечку і використовувати для приготування вушок.
Покроковий рецепт
Очищаємо і моєму свинячі вуха
Миємо, чистимо моркву і цибулю шаткуємо кубиками або кільцями. Як вам подобається
Ріжемо вуха на смужки
Нарізані вуха варимо хвилин п’ятнадцять
Зливаємо воду, додаємо масло, овочі. Обсмажуємо суміш протягом 10-15 хвилин
За пару хвилин до готовності додаємо соуси, приправи, продовжуємо смажити. Важливо, щоб соуси не підгоріли. Це погано позначиться на смаку страви.
Сіль додаємо в самому кінці, після того, як спробуємо на смак.