Готовий фарш з індички викласти в глибоку миску. Головку великого ріпчастої цибулі, почистити, крупно порізати, подрібнити в блендері, додати в миску з фаршем індички. Гриби (в моєму випадку гливи) дрібно порізати, перекласти в миску. Додати 1 велике куряче яйце. За смаком посолити, поперчити.
Все добре вимісити. Фарш для тефтелькою з індички готовий.
Змочити руки водою (це необхідно, щоб фарш не прилипав до рук). Зачерпуючи ложкою фарш, руками сформувати тефтелі. Викласти тефтелі з грибами в вогнетривке блюдо.
Приготувати сметанно-томатний соус. В чаші змішати 2 чайні ложки томат пасти і 3 столових ложки сметани жирністю 25 %.
Соусом полити наші тюфтельки з грибами.
Запікати тефтелі з грибами в духовці при температурі 180 С близько 30 хвилин. Приємного апетиту!