Тефтелі з індички з грибами (в духовці)

Тефтелі з індички з грибами (в духовці) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готовий фарш з індички викласти в глибоку миску. Головку великого ріпчастої цибулі, почистити, крупно порізати, подрібнити в блендері, додати в миску з фаршем індички. Гриби (в моєму випадку гливи) дрібно порізати, перекласти в миску. Додати 1 велике куряче яйце. За смаком посолити, поперчити.

Все добре вимісити. Фарш для тефтелькою з індички готовий.

Змочити руки водою (це необхідно, щоб фарш не прилипав до рук). Зачерпуючи ложкою фарш, руками сформувати тефтелі. Викласти тефтелі з грибами в вогнетривке блюдо.

Приготувати сметанно-томатний соус. В чаші змішати 2 чайні ложки томат пасти і 3 столових ложки сметани жирністю 25 %.

Соусом полити наші тюфтельки з грибами.

Запікати тефтелі з грибами в духовці при температурі 180 С близько 30 хвилин. Приємного апетиту!