Улюблена ароматна морква по-корейськи з кисло-солодким смаком

Улюблена ароматна морква по-корейськи з кисло-солодким смаком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Морква по-корейськи обожнюю з дитинства, їм її в будь-який час року: і з настанням холодів, і влітку. Але історично склалося так, що її завжди купувала у кореянок на ринку, і все б нічого, але їх морквина пересыщена прянощами і надто гостра. Тому довелося шукати свій рецепт, перепробувала кілька, поки моя свекруха не поділилася своїм фірмовим)
Я внесла деякі правки і зробила “під нашу сім’ю”, зупинившись на цьому рецепті.
Морква готується досить просто, але, як у кожної господині, і у мене є невеликі секрети. Готова ділитися з Вами 😉

Покроковий рецепт