Для любителів швидких і легких перших страв пропонується рецепт приготування вермішельного супу з ковбасою. На виході виходить смачне і ситне страву.
Інгредієнти
Курячий бульйон – 1,5 л | |
Картопля – 2 шт. | |
Морква – 0,5 шт. | |
Цибуля-ріпка – 0,5 шт. | |
Ковбаса варена – 200 гр | |
Зелень свіжа – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Вермішель – 70 гр |
Для приготування вермішельного супу за основу взято курячий бульйон. Але можна використовувати і просто кип’ячену воду або бульйон, зварений на іншому сорт м’яса. В супі також буде присутній картопля, моркву і ріпчасту цибулю. Склад супу різноманітимо нарізкою зі свіжої зелені. Готуйте із задоволенням.
Покроковий рецепт
Отже, основа супу у нас готова. Приправляємо її за смаком сіллю. Першим інгредієнтом відправимо в суп подрібнений брусочками картоплю. Варимо його до напівготовності.
Очищаємо моркву і ріпчасту цибулька. Подрібнимо моркву з допомогою терки, а ось цибуля ми просто наріжемо дрібненькими кубиками. Викладаємо овочі в каструлю. Продовжуємо варити.
Ковбаса у нас для супу використовується варена. Але, в принципі, можна використовувати ваш улюблений сорт. Нарізаємо шматок ковбаси кубиками. Перекладаємо ковбасну нарізку в суп.
Відразу закидаємо в суп, вермішель в потрібній кількості. Відразу інгредієнти перемішуємо, щоб вермішель не зібрався в грудку. Варимо не більше 5 хвилин (або дотримуючись вказівок виробника на упаковці).
Склад вермішельного супу з ковбасою доповнюємо подрібненою свіжою зеленню.
Всім приємного апетиту!