Для любителів швидких і легких перших страв пропонується рецепт приготування вермішельного супу з ковбасою. На виході виходить смачне і ситне страву.

Інгредієнти
| Курячий бульйон – 1,5 л | |
| Картопля – 2 шт. | |
| Морква – 0,5 шт. | |
| Цибуля-ріпка – 0,5 шт. | |
| Ковбаса варена – 200 гр | |
| Зелень свіжа – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Вермішель – 70 гр |
Для приготування вермішельного супу за основу взято курячий бульйон. Але можна використовувати і просто кип’ячену воду або бульйон, зварений на іншому сорт м’яса. В супі також буде присутній картопля, моркву і ріпчасту цибулю. Склад супу різноманітимо нарізкою зі свіжої зелені. Готуйте із задоволенням.
Покроковий рецепт

Отже, основа супу у нас готова. Приправляємо її за смаком сіллю. Першим інгредієнтом відправимо в суп подрібнений брусочками картоплю. Варимо його до напівготовності.

Очищаємо моркву і ріпчасту цибулька. Подрібнимо моркву з допомогою терки, а ось цибуля ми просто наріжемо дрібненькими кубиками. Викладаємо овочі в каструлю. Продовжуємо варити.

Ковбаса у нас для супу використовується варена. Але, в принципі, можна використовувати ваш улюблений сорт. Нарізаємо шматок ковбаси кубиками. Перекладаємо ковбасну нарізку в суп.

Відразу закидаємо в суп, вермішель в потрібній кількості. Відразу інгредієнти перемішуємо, щоб вермішель не зібрався в грудку. Варимо не більше 5 хвилин (або дотримуючись вказівок виробника на упаковці).

Склад вермішельного супу з ковбасою доповнюємо подрібненою свіжою зеленню.

Всім приємного апетиту!
