Вермішелевий суп з ковбасою

Вермішелевий суп з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для любителів швидких і легких перших страв пропонується рецепт приготування вермішельного супу з ковбасою. На виході виходить смачне і ситне страву.

Інгредієнти

Курячий бульйон – 1,5 л
Картопля – 2 шт.
Морква – 0,5 шт.
Цибуля-ріпка – 0,5 шт.
Ковбаса варена – 200 гр
Зелень свіжа – за смаком
Сіль – за смаком
Вермішель – 70 гр

Як приготувати Вермішелевий суп з ковбасою

Для приготування вермішельного супу за основу взято курячий бульйон. Але можна використовувати і просто кип’ячену воду або бульйон, зварений на іншому сорт м’яса. В супі також буде присутній картопля, моркву і ріпчасту цибулю. Склад супу різноманітимо нарізкою зі свіжої зелені. Готуйте із задоволенням.

Покроковий рецепт

Отже, основа супу у нас готова. Приправляємо її за смаком сіллю. Першим інгредієнтом відправимо в суп подрібнений брусочками картоплю. Варимо його до напівготовності.

Очищаємо моркву і ріпчасту цибулька. Подрібнимо моркву з допомогою терки, а ось цибуля ми просто наріжемо дрібненькими кубиками. Викладаємо овочі в каструлю. Продовжуємо варити.

Ковбаса у нас для супу використовується варена. Але, в принципі, можна використовувати ваш улюблений сорт. Нарізаємо шматок ковбаси кубиками. Перекладаємо ковбасну нарізку в суп.

Відразу закидаємо в суп, вермішель в потрібній кількості. Відразу інгредієнти перемішуємо, щоб вермішель не зібрався в грудку. Варимо не більше 5 хвилин (або дотримуючись вказівок виробника на упаковці).

Склад вермішельного супу з ковбасою доповнюємо подрібненою свіжою зеленню.

Всім приємного апетиту!