Вінегрет із зеленим горошком

Вінегрет з зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо овочі!
В ідеалі добре було б зварити овочі в пароварці, але якщо її немає, то дістаємо велику каструлю. Почистимо буряк, картопля і морква. У каструлю наливаємо воду. Ставимо на плиту. Закидаємо в воду почищені овочі. Варимо до кінцевої готовності.

По готовності, остудимо варені овочі і наріжемо ножиком на досці дрібними кубиками. Також необхідно дрібно нарізати мариновані огірки, і ріпчаста цибуля. При цьому цибуля буде потрібно обшпарити окропом, що б той перестав гірчити.

Сформуємо готову страву!
Беремо глибоку тарілку і викладаємо підготовлені овочі. Додаємо консервований зелений горошок. Ретельно перемішуємо.

Заправляємо вінегрет. Для цього необхідно в окремій ємності змішати гірчицю, оцет, рослинне масло і перець. Додати трохи рубленого кропу. Отриманим складом заправляємо вінегрет. Тепер перемішаємо вінегрет і він готовий! Ми рекомендуємо вінегрет вживати з другими м’ясними стравами. Ми бажаємо Вам приємного апетиту!