Вєтнамський каррі суп з брокколі та сиром Пармезан

Вєтнамський каррі суп з брокколі та сиром Пармезан – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати В’єтнамський каррі суп з брокколі та сиром Пармезан

Якщо вам по душі гострі страви або ви не уявляєте своє життя без гострих відчуттів, то вам обов’язково варто приготувати в’єтнамський суп за нашим рецептом.
200 грам курячого філе;
400 грам брокколі;
5 грам каррі;
50 мл кокосового молока;
3 стручки гіркого перцю;
часник;
цибулю і моркву;
50 грам сиру Пармезан.
1. Куряче філе наріжте порційними шматочками, викладіть в каструлю з водою і поставте отвариваться.
2. Тим часом, капусту розберіть на суцвіття. Гіркий перець дрібно нарубаєте, видаливши частину насіння. Часник, цибулю і моркву нашаткуйте.
3. Як тільки бульйон закипить, викладіть овочі, продовжуйте варити суп протягом півгодини.
4. Влийте кокосове молоко в суп і продовжуйте варити ще стільки ж часу.
5. Пармезан натріть дрібно. Викладіть в суп після вимкнення плити.