Якщо вам по душі гострі страви або ви не уявляєте своє життя без гострих відчуттів, то вам обов’язково варто приготувати в’єтнамський суп за нашим рецептом.
200 грам курячого філе;
400 грам брокколі;
5 грам каррі;
50 мл кокосового молока;
3 стручки гіркого перцю;
часник;
цибулю і моркву;
50 грам сиру Пармезан.
1. Куряче філе наріжте порційними шматочками, викладіть в каструлю з водою і поставте отвариваться.
2. Тим часом, капусту розберіть на суцвіття. Гіркий перець дрібно нарубаєте, видаливши частину насіння. Часник, цибулю і моркву нашаткуйте.
3. Як тільки бульйон закипить, викладіть овочі, продовжуйте варити суп протягом півгодини.
4. Влийте кокосове молоко в суп і продовжуйте варити ще стільки ж часу.
5. Пармезан натріть дрібно. Викладіть в суп після вимкнення плити.