Процес приготування. Підлозі готовий, але ще досить жорсткий рис додайте підготовлений фарш. Співвідношення рису і фаршу приблизно 1:2. Добре перемішайте, посоліть і поперчіть суміш за смаком.
Візьміть у руки трохи борошна і сформуйте круглі котлетки кульки, можна трохи їх розплющити.
Викладіть сформовані їжачки на розігріту сковороду з маслом. Обсмажте з одного боку.
Поки їжачки підсмажуються, підготуйте сметанний соус. Розведіть 1 ст. ложку борошна 150 мл води, добре перемішайте, щоб не було грудочок. Додайте в тарілку сметану і ще раз все добре перемішайте. Соус повинен бути консистенції не жирного кефіру.
Переверніть їжачків обсмаженої стороною вгору.
Залийте зверху сметанним соусом і закрийте кришкою. Залиште страву на повільному вогні нудитися на 15-20 хвилин.
Їжачки з рисом під сметанним соусом готові, можна подавати до столу.