Фотографії інгредієнтів немає, так як рибу готувала експромтом. Вийшов досить не поганий черговий варіант фаршированої риби. Пробуйте. Кількість інгредієнтів не вказано на 2 порції.
Покроковий рецепт
Рибу очистити від луски (не потрошити). По хребту гострим ножем зробити глибокий надріз з одного боку і з іншого.
Вистригти хребетну частина ножицями, акуратно, не пошкоджуючи оболонки випатрати. Зрізати плавники, видалити зябра. Гарненько промити рибу.
Рибу з усіх боків і всередині посолити, поперчити. Натерти всередині дрібно рубаним часником. Загорніть рибу у фольгу (фольгу попередньо змастити рослинним маслом, щоб риба, згодом, легко витягати), сформувавши «човник».
Приготувати начинку.
Цибулю почистити, дрібно порізати. Гриби помити, нарізати кожен гриб на 4 частини (якщо гриби великі на кілька частин). Обсмажити на олії цибулю і гриби (близько 5 хвилин).
Додати шпинат і вершки, трохи посолити. Тушкувати до напівготовності близько 3-х хвилин (вершки повинні випаруватися наполовину).
Нафарширувати рибу підготовленої вершково-грибною начинкою. Запікати в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Потім рибу вийняти, розбити 1 перепелине яйце і вилити зверху на начинку. Запікати при температурі 160 градусів ще 5 хвилин.
Можна подавати дорадо прямо у фользі. А можна фольгу зняти і рибу викласти на тарілку. Оформити страву за бажанням і подавати до столу. Приємного апетиту!