Запечена картопля в шкірці з грибним соусом

Запечена картопля в шкірці з грибним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ретельно вимити картоплю і обсушити за допомогою кухонних паперових рушників. Посолити коренеплід і рясно посипати спеціями.

Влити рослинне масло і перемішати складові.

Додати гірчичні зерна і повторно перемішати інгредієнти.

Помістити картоплю в форму для запікання. Накрити форму фольгою і відправити в духовку. Запікати до м’якості і зарум’янювання картоплі.

Тим часом потрібно приготувати соус. Для цього необхідно обсмажити рубаний ріпчасту цибулю і подрібнені гриби на суміші рослинного і вершкового масел.

Посолити інгредієнти, додати мускат.

Влити молоко і готувати соус до загусання.

Всипати борошно і довести соус до смаку і однорідної консистенції.

Розрізати печена картопля посередині, полити соусом. Відправити в духовку ще на п’ять хвилин.

Подавати гарнір гарячим – з вогню та з жару! Приємного апетиту!