Запечені курячі ніжки

Запечені курячі ніжки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дане страву дуже легко готується і припаде до смаку кожному, не вимагає додаткових витрат.

Покроковий рецепт

Для початку нам потрібно поставити розігрівати духовку до температури 220 градусів. Приступаємо до попереднього обжарювання.

У сковороду з розігрітою рослинною олією викладаємо курячі ніжки і залишаємо їх небагато обсмажитися під кришкою. Сіль і перець додаємо відразу, за смаком. Головне не переборщити з сіллю, приправа до курки теж може містити сіль.



Поки м’ясо на сковороді, ми починаємо робити маринад. Беремо майонез(сметану), гірчицю, мед, соєвий соус і гарненько змішуємо в мисочці, туди ж додаємо приправу для курки. За бажанням в цей маринад можете додати видавлений часник і трохи лимонного соку. Але це вже на ваш розсуд. Коли м’ясо злегка обжарилось, але не покрилося рум’яною скоринкою ми його викладаємо на тарілку і даємо трохи охолонути, потім кладемо в миску з маринадом і гарненько перемішуємо. Залишаємо м’ясо маринуватися буквально хвилин десять. Потім викладаємо на деко, маринад в тому числі і відправляємо запікатися в духовку на 30 хвилин. Наше м’ясо готове, приємного Вам апетиту.